½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
Хотел Гледките
Хотел Гледките
ȭ
Хотел Гледките
Хотел Гледките
ţ
Ţ

Хотел "Гледките"

„Тунджа-Автотранспорт" ЕООД има удоволствието да Ви предложи за ползване при желание или необходимост собствената си туристическа база „ГЛЕДКИТЕ" в местност БАКАДЖИК.

Туристически комплекс ГЛЕДКИТЕ е категоризиран „три звезди" и включва: хотелска част, бистро и лоби бар.

Хотел ГЛЕДКИТЕ" предлага 8 двойни стаи и 5 студиа. Всички стаи са със собствен санитарен възел /баня и тоалетна/, телевизор, мини бар. В четири от двойните стаи има разтегателен фотьоил, който може да се ползва като допълнително място за нощувка.

Студиата са оборудвани с двойно легло и холова гарнитура /разтегателен диван и два фотьойла/, собствен санитарен възел, мини бар, телевизор. В баните на две от студиата има монтирани хидромасажни вани.

Цената за нощувка е:

  ВИД СТАЯ ЦЕНА /ЛВ/
01 ДВОЙНА СТАЯ /8 бр/ 60.00
02 СТУДИО /3 бр/ 75.00
03 СТУДИО /2 бр/ с хидромасажна вана 85.00

 

ЗАБЕЛЕЖКА: При ползване на допълнителните места за нощувка /фотьойл или диван/ се заплаща допълнително - 20.00 лв. При повече от една нощувка -10% намаление от цената

Бистро ГЛЕДКИТЕ" е с капацитет 50 места. Разполага със собствена кухня и с възможност за предлагане на храна приготвена на  вечеря/по цени заложени в предлаганото меню.

Категория Хотел и ресторант
Брой звезди ***
Адрес гр.Ямбол ул."Ямболен" №25
Телефон 0888801302
Брой стаи 13

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û