½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
Graffiti1
Graffiti1
ȭ
Graffiti2
Graffiti2
ȭ
Graffiti3
Graffiti3
ȭ
Graffiti4
Graffiti4
ȭ
Graffiti5
Graffiti5
ţ
Ţ

Национален графити фест


Graffiti In The Park е едно от най–значимите младежки арт събития в Ямбол и в страната. Началото на фестивала, като иновативно събитие за града и региона, е поставено през 2008 година.

И оттогава, всяка година, в навечерието на празника на града, Градският парк на Ямбол се превръща в пъстроцветен притегателен център както за млади графити-художници, така и за популярни имена в сферата на графити арт изкуството в България. Всички те, забавлявайки се, показват своя нарастващ интерес и особен поглед към модерното улично арт изкуство.

Огромни цветни платна изпълват алеите на парка и допълват красотата на природата с модерни произведения на изкуството, изрисувани с много въображение и с няколко флакона боя.

Графити фестът винаги е зареден с много емоции и е истинско забавление за участници и зрители. За артистичната атмосфера допринасят различни по стил и звучене музиканти и диджеи. Неговата привлекателност се допълва с байк умения, оригинални скейтбордистки трикове и занимателни атракции, предизвикващи много смях и веселие.

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û