½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
Запалване на коледната елха
Запалване на коледната елха

Коледната елха в Ямбол

10 декември, 17:30 часа

За поредна година жителите на Ямбол и неговите гости ще се радват на коледна украса, която по традиция ще бъде разположена в площадното пространство пред сградата на община Ямбол.

Светлините на 10-метровата кавказка ела ще грейнат на 10 декември, вторник. Празникът на открито е с начален час 17:30 часа и ще започне с красива лазерна анимация и лазерно шоу, които са изненадата за вечерта. Приветствие към гражданите на града ще поднесе кметът на Ямбол Валентин Ревански. За добрата атмосфера и настроение на публиката ще се погрижат известното ямболско сопрано Цветомира Гицова, вокална група „Бижу“ и децата от детска градина „Слънце“. Неизменните гости на коледно-новогодишните празници – Дядо Коледа и Снежанка, са също част от музикално-танцовата програма и ще радват и забавляват най-малките с весели игри и изненади.

Кулминацията на празничната вечер ще бъде отброяването на последните секунди до грейването на светлините на коледната украса.

Два дни след това, на 12 декември, четвъртък, ще бъде открит и традиционният коледен и новогодишен базар, който както всяка година ще бъде разположен в централната градска част на ул. „Раковска“, пл. „Освобождение“, ул. „Търговска“ и в кварталите на града и ще продължи до 31 декември 2019.

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û