½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
1
1
ȭ
1
1
ȭ
2
2
ȭ
3
3
ȭ
4
4
ȭ
концерт 27 април
концерт 27 април
ȭ
5
5
ȭ
6
6
ȭ
8
8
ȭ
10
10
ȭ
01
01
ȭ
11
11
ȭ
12
12
ȭ
04
04
ȭ
06
06
ȭ
7
7
ȭ
Програма
Програма
ţ
Ţ

Музикални празници "Златната Диана"

Музикалните празници „Златната Диана“ са едно от най-значимите събития в културния календар на града. В тях ежегодно се представят образци на българското и световното класическо музикално творчество и се предоставя възможност за емоционални срещи с изкуството на известни български и чужди изпълнители и диригенти. Насочени са към фестивалните практики и към широк кръг публика.

Празниците „Златната Диана“ имат свое оригинално място и присъствие в музикалния живот на страната. Завоюваният авторитет, жанровото и стилово разнообразие – камерна музика, хорова музика, опера, джаз, привличат все по-голям брой почитатели и от съседните на Ямбол градове.

Впечатляващият музикален микс „Златната Диана“ предлага различни атрактивни събития с участието на емблематични личности от музикалния живот на България. Амбициозни, но и традиционни, музикалните празници съумяват да концентрират на територията на Ямбол в рамките на няколко дни уникална музикална енергия, поднасяйки на публиката незабравими и стилни музикални изживявания.

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û