½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
hotelBorNachalna
hotelBorNachalna
ȭ
hotelBor1
hotelBor1
ȭ
hotelBor2
hotelBor2
ȭ
hotelBor3
hotelBor3
ȭ
hotelBor4
hotelBor4
ţ
Ţ

Хотел "Боровец"

Разположен непосредствено до град Ямбол, сред многогодишна борова гора, парк- хотел „Боровец" предлага на своите гости рядко срещаното съчетание между панорамен изглед над града, въздух с прекрасен аромат и близост до административния център.

Парк-хотел „Боровец” предлага на своите гости тишина и спокойствие, както и панорамен изглед към града. Въздухът е чист, като в същото време бързо се стига до центъра на Ямбол. Всички апартаменти и стаи в хотела са климатизирани и оборудвани с телефон, хладилник и кабелна телевизия. Терасите са с гледка към гората и града.

Парк-хотел „Боровец” в Ямбол разполага с ресторант, предлагащ месни, рибни специалитети и ястия от традиционната българска кухня. Отоплението е локално, а хотелът често е избиран за провеждането на семейни празненства, сватбени тържества и различни поводи. Терасите към ресторанта са предпочитано място през горещите дни на годината. Около хотела има прохладен парк, където гостите могат да се разходят и да отпочинат.

Категория Хотел
Брой звезди Две
Адрес град Ямбол, ул. „Боровец“ 100
Телефон 046/ 663 357 , 0895/ 618 696
Електронна поща Borovec2@abv.bg
Уебсайт www.borovetz-yambol.com
Брой стаи 7
Заведения Ресторант „Боровец“, Клуб „Валентин“

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û