½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това.
ȭ
Hotel Kabile_new
Hotel Kabile_new
ȭ
Relax centre Hotel Kabile
Relax centre Hotel Kabile
ȭ
restaurant Kabile
restaurant Kabile
ţ
Ţ

Хотел „Кабиле“

Тризвездният комплекс е раположен в центъра на град Ямбол на оживена, търговска, пешеходна улица.

Хотел „Кабиле“ предлага отлични условия за настаняване, съвременен комфорт и уют, безупречно обслужване и чудесна кухня, отлични условия за семейни празненства и делови мероприятия. Широката гама от предлагани услуги, професионализмът и удобното разположение правят Хотел „Кабиле“ предпочитано място за бизнес срещи и почивка през цялата година.


Категория ПК-19-10104
Брой звезди ТРИ ЗВЕЗДИ
Адрес гр. Ямбол, ул. Търговска 35
Телефон 046/ 68 00 00
Електронна поща hotel_kabile@abv.bg
Уебсайт hotelkabile.com
Брой стаи 57 стаи/108 места/
Заведения 3бр.: Лоби бар „Кабиле“, Ресторант „Кабиле“, Диско клуб „Лексикон“
Предлагани услуги За деловите посетители на х-л „Кабиле“ са обособени две многофункционални конферентни зали с капацитет от 10 до 70 места, подходящи за работни срещи, семинари, презентации, обучения, конференции. Залите са оборудвани с екран, мултимедиен проектор, флипчарт, WiFi и микрофони. В бизнес центъра на комплекса гостите имат възможността да ползват факс услуги, копир, сканиране, както и офис материали. Най-доброто място за отмора след натоварен ден е РЕЛАКС центъра на х-л „Кабиле“! Оборудването и терапиите включват финладска сауна, парна баня, хамам-разул, зала за спортна гимнастика и йога, масажи и ритуали, перлена зала, терапии за тяло, фризьорски салон, маникюр и педикюр. За любителите на спорта и доброто здраве, комплексът разполага с просторна фитнес зала, оборудвана с най-съвременни професионални уреди. Билярд клубът в хотела е място, където можете да се позабавлявате и разтоварите с приятели. Допълнителните услуги на х-л „Кабиле“ включват още обслужване по стаите, сейф на рецепция, събуждане,разплащане с кредитни карти, автомобили под наем, химическо чистене и пране.

Sedcardsystem | MK1 v8.7.7 | RegNr. 18385 | webdesign Œ
û